زمان جاری : یکشنبه 26 آذر 1396 - 12:29 قبل از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
تعداد بازدید 14
نویسنده پیام
abines
آنلاین

ارسال‌ها : 16
عضویت: 21 /3 /1396
محل زندگی: tehran
ویزای شینگن چیست
ویزای شینگن یکی از انواع ویزاهاست که به شما این اجازه را می دهد تا برای یک مدت مشخص، به هر کشوری که عضو اتحادیه ی شینگن باشد، بتوانید سفر کنید. گرفتن این ویزا شرایط و قوانین خاصی دارد و معمولا با مراحل پیچیده ای همراه است و یک خطا در هنگام اخذ آن کافی است تا همه ی مراحل را از اول بگذرانید و دوباره از اول درخواست دهید. برای گرفتن ویزای شینگن باید با اصطلاحات تخصصی زیادی آشنا باشید که ممکن است شما را با سختی های زیادی روبرو کند.
از ویزای شینگن چه می دانید؟
ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا که عضو پیمان شینگن هم هستند سفر کرد. چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، مجارستان، فرانسه، آلمان، هلند، ایتالیا و… که به طور کلی تعداد آنها ۲۶ تاست.
مدت زمان اقامت در کشورهای عضو پیمان بعد از اخذ ویزا
البته مدت اقامت کاملا بستگی به نوع ویزا دارد اما ویزایی که برای توریست ها در نظر گرفته می شود معمولا ۹۰ روز اعتبار دارد. برای اخذ این نوع ویزا باید بتوانید تمکن مالی خود را ثابت کنید به این معنا که باید بتوانید ثابت کنید در مدت زمان اقامتتان در آن کشور، می توانید به طور کامل از پس هزینه های خود بربیایید و تامین باشید و اگر این ویزا را داشته باشید نه تنها به یک کشور بلکه می توانید به همه ی کشورهایی که عضو پیمان هستید، بدون هیچ محدودیتی سفر کنید. برای اخذ این ویزا باید مصاحبه ی حضوری داشته باشید و بعد از پر کردن فرم درخواست ویزا و ارائه ی آن، با در دست داشتن مدارک ضروری، به سفارتخانه درخواست داده و وقت قبلی بگیرید و علاوه بر این پاسپورتتان باید کمتر از ۱۰ سال از صدور آن گذشته باشد و حداقل ۶ ماه به پایان آن اعتبار باشد.
نکات اخذ ویزای شینگن
– حتی برای تحویل مدارک هم باید خود شخص بصورت حضوری در محل کنسولگری حاضر شود. – هزینه ی این ویزا در سفارتخانه ی کشور مقصد و به ۲ روش نقدی یا با کارت پرداخت می شود. – برای کودکان زیر ۶ سال، نیاز به پرداخت هزینه نیست اما برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال باید حدود ۳۵ یورو پرداخت شود. – اگر قرار باشد شخصی که هنوز به سن قانونی نرسیده، ویزا را دریافت کند باید حتما پدر و مادر، فرم درخواست او را امضا کنند. – اگر قرار باشد که بیشتر از ۹۰ روز در آن کشور بمانید، باید علاوه بر مدارک ضروری، چند مدرک دیگر را هم ارائه کنید. – برای تمدید ویزا، باید به یکی از کشورهای عضو شینگن مراجعه و با آوردن دلیل و مدرک، درخواست تمدید ویزا داد. – معمولا ۱۴ تا ۲۱ روز برای گرفتن ویزا زمان لازم است.
دوشنبه 10 مهر 1396 - 15:58
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست
گروه وبمستران اسکینک

تعداد اعضا : 357 نفر