زمان جاری : دوشنبه 06 تیر 1401 - 6:27 بعد از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
نویسنده پیام
dornaz
آنلاین

ارسال‌ها : 47
عضویت: 27 /6 /1400
محل زندگی: اصفهان
تشکر شده : 1
نحوه دیلیت اکانت توییتر

شبکه های اجتماعی اگرچه امروز جزو جدایی ناپذیر زندگی ما شده اند اما اگر از آنها درست استفاده نشود واقعا می توانند وقت زیادی از افراد بگیرند. در واقع یکی از معپضلاتی که کاربران در مورد شبکه های اجتماعی از جمله توییتربیان می کنند همین وقت گیر بودن آن است. یکی از جذاب ترین شبکه های اجتماعی که البته بیشتر متن‌ محور است توئیتر است. حذف اکانت توییتر بسیار ساده است و در طی چند مرحله ساده انجا می شود. اگر قصد دارید اکانت توییتر خود را حذف کنید این مقاله را تا پایان بخوانید.

پاک کردن اکانت توییتر با کامپیوتر

هر شبکه اجتماعی سیاسیت های خاص خودش ار برای حذف اکانت دارد. برخلاف خیلی از شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای انتقال پیام، توییتر یک سیاست خاص در مورد حذف اکانت دارد. آن هم این است که اکانت شما را پس از 30 روز حذف می کند. بلافاصله پس از حذف اکانت توییتر اانت شما حذف نمی شود. بلکه دی اکتیو می شود. یعنی از روزی که برای حذف اکانت توییتر اقدام کردید تا یک ماه به شما برای بازگشت به توییتر فرصت می دهد. مسلما اگر در این 30 روزه به توییتر برنگردید اکانت شما به صورت دائمی حذف می شود.

به صفحه لاگین توییتر مراجعه نمایید سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد حسابتان شوید. از منو سمت چپ صفحه، گزینه More را انتخاب نمایید.


در منوی جدید به منظور دیلیت اکانت توییتر باید گزینه Settings and privacy را انتخاب نمایید.



از طریق منو Your account که به صورت پیش فرض انتخاب شده است، روی گزینه Deactivate your account کلیک کنید.


روی دکمه Deactivate کلیک نمایید.


رمز عبور خود را در فیلد موجود وارد کرده و سپس روی دکمه Deactivate کلیک نمایید.


در نهایت پیغام Your account is deactivated به شما نمایش داده می شود. اکانت در حالت deactivated باقی می ماند. شما به مدت 30 روز فرصت دارید تا برای بازیابی اکانت توییتر مجددا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد آن شوید یا اینکه منتظر دیلیت اکانت توییتر خود به صورت دائمی بمانید.


مثل دیگر از شبکه های اجتماعی با حذف اکانت خیلی از ویژگی های اکانت شما حذف می شود. فقط در نظر داشته باشید که بعد از پاک کردن اکانت توییتر منشن هایی که با نام کاربری شما صورت گرفته است، باقی می ماند. اما به دلیل حذف شدن اکانت تان دیگر به پروفایل شما لینک نمی شود. چون اصلا پروفایلی وجود ندارد!


در یک مقاله به طور کامل نحوه دیلیت اکانت توییتر را توضیح داده ایم. برای مطالعه این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده کنید:

mizbanfa.net/mag/deactivate-and-delete-twitter-account

پاک کردن اکانت توییتر
پنجشنبه 01 اردیبهشت 1401 - 09:30
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست