زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 12:00 بعد از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
تعداد بازدید 226
نویسنده پیام
ebiram01
آنلاین

ارسال‌ها : 3
عضویت: 29 /2 /1397
محل زندگی: تهران
کانکس نگهبانی محله

اینکه سر هر کوچه یا محله ای ، کیوسکس تحت عنوان کانکس نگهبانی برای کنترل ورود و خروج به داخل مجموعه نصب کنیم بسیار در افزایش امنیت ساکنین و اتومبیل های پارک شده در محل موثر خواهد بود.

ما از وقتی که یکی از این کانکس نگهبانی ها رو سرکوچهمون نصب کردیم خیلی احساس متفاوت تری داریم نسبت به محله و کوچمون. به حر هال موضوع کمبود پارکینگ کم و بیش توو همه چا هست اما وقتی بدونید که یک شخصی در کانکس نگهبانی بصورت 24 ساعته مراقب اوضاع هستش دیگه اگه پارکینگ هم نداشته باشید یا اتومبیل های میهماناتون رو توخیابون یا کوچه بزارید خیالتون راحت خواهد بود.

از نظر ابعاد و محل قرار گیری کانکس نگهبانی هم نگران نباشید چون این سازه ها دارای ابعاد خیلی کوچیکی در حد 2*2 متر هستن که به راحتی در یک گوشه و کنار محل می تونن جا بگیرن و اگه دوربین هم داشته باشه مجتمع می تونید سیستم مانیتور رو هم داخل همین کانکس نگهبانی قرار بدید تا شخص همواره منطقه رو تحت نظر داشته باشه.

شنبه 29 اردیبهشت 1397 - 01:20
نقل قول این ارسال در پاسخ


برای ارسال پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست