زمان جاری : پنجشنبه 01 آبان 1399 - 4:01 بعد از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
نویسنده پیام
home-kitchen
آنلاین

ارسال‌ها : 9
عضویت: 30 /5 /1399
ویژگی‌های انواع چای ساز
ویژگی‌های انواع چای ساز
جنس
جنس چای ساز یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار در کیفیت نهایی چای دم‌کشیده و آب جوش است. حتما دوست ندارید وقتی چای می‌خورید، روی سطح چای، لایه‌ای از جرم و چربی بسته باشد. این جرم سطح آب، علاوه‌بر کیفیت آبی که درون چای ساز می‌ریزید، به جنس

چای‌سازتان هم ارتباط دارد.
چای ساز خوب چی بخرم؟
معمولا جای‌سازهایی که جنس پلاستیکی دارند، بیشتر درگیر این مشکل می‌شوند. جنس پلاستیکی، علاوه‌بر مشکل جرم، بعضی مواقع، طعم بدی هم به آب جوشیده می‌دهد و اگر پلاستیک چندان مرغوب نباشد، چای شما طعم پلاستیک خواهد گرفت. بهتر است از میان انواع

پلاستیکی، شیشه‌ای و فلزی، چای‌سازهای فلزی را انتخاب کنید.

جنس شیشه‌ای، ظاهر خوبی دارد اما در طول زمان، جرم می‌گیرد و ظاهر ناخوشایندی به آشپزخانه‌ شما خواهد داد و براق کردن آن هم کار سختی است. اما جنس فلزی که معمولا از استیل ساخته می‌شود، علاوه بر جرم نگرفتن، طعم آب را هم عوض نمی‌کند و اگر

ضدزنگ باشد، ظاهرش هم در طول زمان عوض نخواهد شد.

ظرفیت، کارایی و تکنولوژی
بسته به مصرف، تعداد افراد خانواده و انتظاری که از کارایی یک چای‌ساز دارید، می‌توانید نوع آن را انتخاب کنید. توجه کنید که ظرفیت بالای چای‌ساز الزاما به معنای امتیاز مثبت برای آن نیست. همه‌چیز بستگی به میزان استفاده شما از آن دارد و گاهی این ظرفیت

بالا فقط باعث مصرف بیشتر برق و سنگینی و جاگیری بیشتر آن می‌شود.

توجه کنید که استفاده از چای ساز دم‌آور، به‌خاطر ارتفاع نسبتا زیاد آن، برای طراحی بسیاری از آشپزخانه‌های امروزی، مشکل‌ساز می‌شود و ممکن است شما در قرار دادن آن در آشپزخانه‌ خود، دچار مشکل شوید. از طرفی، چای‌سازهای دارای استند، ظاهر بهتری

دارند و دست شما برای قرار دادن آن در هر نقطه‌ آشپزخانه، بازتر است.

هم‌چنین، به نسبت میزان انتظاری که از کارایی چای‌ ساز دارید، می‌توانید از چای‌سازهای متفاوتی با تکنولوژی‌های متنوع استفاده کنید. تایمر، قطع‌کن خودکار، تنظیم درجه حرارت، نشانگر میزان آب و حالت گرم‌نگه‌دار، از کاربردی‌ترین و معمول‌ترین فناوری‌های

چای‌سازهای بازار هستند.

انواع جنس قابلمه و هر نکته مهمی که باید در این باره بدانید
پخت برنج در قابلمه استیل
استیل ضدزنگ؛ کارا و بادوام
مزایا
استیل بگیر (استیلی که مغناطیسی است و جذب آهن‌ربا می‌شود) روی اجاق‌های القایی هم قابل‌استفاده‌ است.
ظروف پخت‌وپز استیل، خصوصا استیل 18/10 (نسبت کروم به نیکلِ ترکیب‌شده با استیل؛ ۱۸ به درصد کروم و ۱۰ به درصد نیکل اشاره دارد)، بسیار بادوام‌اند. استیل در برابر زنگ‌ و خوردگی جنس مقاومی است. در برابر خش‌ و غُرشدگی هم همین‌طور.

استیل ضدزنگ با غذاهای اسیدی یا قلیایی واکنش نمی‌دهد. این جنس قابلمه‌ ها برای پخت هر نوع غذایی قابل‌استفاده‌اند و روی رنگ و طعم غذا اثر نمی‌کنند.
از قابلیت شست‌وشو در ماشین ظرفشویی برخوردارند. اما شست‌وشوی دستی برای افزایش طول عمر و حفظ درخشندگی این جنس قابلمه بهتر است.
درون فر هم قابل‌استفاده‌اند (البته برای هر جنس قابلمه‌ مواردی از قبیل قابلیت استفاده در فر یا شست‌وشو در ماشین ظرف‌شویی را باید در دستورالعمل تولیدکننده هم چک کنید.)

معایب
استیل به‌تنهایی رسانندگی گرمایی ضعیفی دارد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم برای خرید ظروف پخت‌وپز استیل دنبال مدلی باشید که با مس یا آلومینیوم ترکیب شده باشد. برای تقویت رسانندگی گرماییِ ظروف استیل معمولا ساختارشان را چندلایه می‌سازند و در لایه

میانی از فلزی مثل مس یا آلومینیوم یا هر فلز دیگری که رسانندگی گرمایی بهتری از استیل داشته باشد استفاده می‌کنند. استفاده از مس در مقایسه با آلومینیوم قیمت ظروف استیل را بالاتر می‌برد. اما ظروف استیلی که با مس تقویت می‌شوند نسبت به تغییرات دما

واکنش‌پذیری سریع‌تری دارند.
خرید قابلمه روحی اصل
قابلمه‌های استیل بیشتر برای پخت غذاهای آب‌دار مناسب‌اند. مگر اینکه کفی ضخیم چندلایه داشته باشند که زود ته نگیرند.
سطح ظروف استیل باوجود مقاومت بالا ممکن است به‌مرور براثر استفاده و نگهداری نادرست (حرارت خیلی زیاد، استفاده از کفگیر و ملاقه فلزی، شست‌وشو با اسکاچ زبر و شوینده‌های ساینده) صدمه ببیند. در این صورت احتمال دارد نیکل موجود در ترکیبات استیل

به غذا راه پیدا کند. قابل‌توجه کسانی که آلرژی شدید یا حساسیت به نیکل دارند. اگر چنین مشکلی دارید، قابلمه‌های چدن یا تماما سرامیک برایتان بهترند.
چدن؛ کلاسیک سنگین‌وزن
چدن جنس فوق‌العاده بادوامی است. ظروف پخت‌وپز چدنی، اگرچه دیر داغ می‌شوند، از لحاظ حفظ گرما محشرند و می‌توانند غذا را پس از پایان پخت تا مدت طولانی‌تری گرم نگه دارند. اما چدن جنس سنگین‌وزنی است. غذا هم که داخلش باشد سنگین‌تر می‌شود. نکته

ریز دیگر اینکه چدن به اندازه مس و آلومینیوم در توزیع یکنواخت گرما خوب نیست.

ظروف پخت‌وپز چدنی بر دو نوع‌اند:
آیا قابلمه استیل نچسب است؟
چدن لعاب‌کاری‌شده
مزایا
چدن لعاب‌کاری‌شده با غذاهای اسیدی یا قلیایی واکنش نمی‌دهد. پس از این جنس قابلمه‌ ها می‌توانید برای تهیه غذاهای گوجه‌ای یا آب‌لیمودار هم استفاده کنید.
می‌توانند قابل‌شست‌وشو در ماشین ظرف‌شویی باشند. اما بهتر است این کار را نکنید. شست‌وشوی مکرر در ماشین ظرف‌شویی چه‌بسا پوشش لعابی این ظروف را از بین ببرد.
در فر هم قابل‌استفاده‌اند. (اگر متعلقات پلاستیکی نداشته باشند که در فر ذوب شود؛ مثلا دستگیره پلاستیکی)
نگهداری قابلمه‌‌های چدنی لعاب‌کاری‌شده بسیار راحت‌تر است. چون لعاب این ظروف خودبه‌خود مانع ایجاد زنگ‌زدگی می‌شود. اما چدن بدون لعاب را برای جلوگیری از زنگ‌زدگی باید روغن‌کاری کنید.
در مقایسه با ظروف چدنی بدون لعاب تنوع رنگی بیشتری دارند. در مدل‌های متنوع‌تری هم پیدا می‌شوند.
معایب
از انواع بدون لعاب گران‌ترند.
خیلی نچسب نیستند.چدن بدون لعاب
مزایا
قابلمه سرامیکی بهتره یا چدن؟
روی حرارت خیلی زیاد هم قابل‌استفاده‌اند.
اگر خوب سیزنینگ‌شان کنید، تقریبا نچسب می‌شوند. سیزِنینگ به این معنی است که سطح داخلی ظرف باید روغن‌کاری و در دمای بالا حرارت داده شود.
پنجشنبه 30 مرداد 1399 - 13:58
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست