زمان جاری : شنبه 05 مهر 1399 - 8:06 قبل از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
نویسنده پیام
home-kitchen
آنلاین

ارسال‌ها : 9
عضویت: 30 /5 /1399
آنچه باید در مورد قابلمه بدانیم؟
آنچه باید در مورد قابلمه بدانیم؟
قابلمه کارال ساخت کجاست؟
خرید قابلمه یکی از خرید های مهم هر آشپزخانه می باشد که علیرغم تنوع بسیار در برند و شکل ظاهری و نوع استفاده یکی از مهمترین پارامترهای انتخاب قابلمه، جنس آن می باشد.نوع آلیاژی که در آن استفاده می شود می تواند مناسب برای بدن باشد و با هر نوع

آشپزی که انجام گیرد بدون صدمه به بدن غذارا طبخ کند و یا می تواند کاملا غذا را سمی کند و به بدن انسان صدمه بزند.

در این جا به چند مدل از قابلمه های موجود در بازار رو برای شما معرفی میکنیم.

راهنمای خرید انواع سرویس قابلمه

قابلمه های تفلون

قابلمه‌های تفلون از محبوب ترین نوع قابلمه‌ها هستند، ولی در مقایسه با سایر قابلمه‌ها انتخاب چندان مطمئنی نیستند.
بهترین مارک قابلمه
فلز سنگین کادمیوم که در اغلب آنها وجود دارد، با استفاده پی‌درپی قابلمه وارد غذا می‌شود و احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های دیگر را زیاد می‌کند. ظروف تفلون نچسب، نسبتا سبک، با کاربرد و شست و شوی راحت و با مصرف کمتر روغن هستند. پیشنهاد ما به

شما این است که از تفلون های تولیدکنندگان معتبر استفاده کنید و در صورت آسیب، پخت غذا درون آن را متوقف کنید.ازسوی دیگر بعضی مردم بعد از اینکه می بینند کف نچسب قابلمه های تفلون بر اثر استفاده نامناسب خراب شده، با مراجعه به مراکزی این قابلمه ها

را دوباره بازسازی می کنند اما بازسازی تفلون، ایمنی چندانی ندارد. قابلمه های تعمیر شده، هیچ گاه مانند روز اول نمی شوند و از آنجا که زودتر از قبل آسیب می بینند، مواد مضرشان نیز زودتر به غذای شما وارد می کنند. باید بدانید امروزه استفاده از ظروف تفلون

در بسیاری از کشورهای اروپایی تقریبا منسوخ شده است.



قابلمه های چدن

این مدل ها دارای عمر به نسبت بالا و همینطور وزن بسیار بالایی دارند. برای پخت طولانی و یکنواخت مناسب اند و به حرارت بالا مقاوم اند. چدن فلزی است که مدت زیادی گرم می‌ماند. مطمئن شوید قابلمه‌ای که به نام چدن خریداری می‌کنید فاقد آلومینیوم باشد. چدن،

آلیاژی از آهن است و قابلمه چدن واقعی با خراش سطحش زنگ می‌زند. نباید این نکته را فراموش کرد که سرویس قابلمه چدن گران قیمت هستند و تنوع چندانی از نظر طرح و رنگ ندارند.در زمان استفاده از ظروف چدنی، باید ریزه کاری هایی را رعایت کنید تا دوام

قابلمه های تان بیشتر شود. اول اینکه قبل از استفاده باید چند دقیقه ای آنها را روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. برای آنکه از گرم شدن کافی ظرف مطمئن شوید، می توانید قطره ای آب داخل آن بریزید و اگر به سرعت تبخیر شد، یعنی ظرف گرم شده است.

درصورتی که ظروف چدنی اول گرم شوند، موادغذایی به آنها نخواهد چسبید.
روش سفيد كردن داخل قابلمه روحي
دوم اینکه در ظرف چدنی ای که هنوز استفاده نشده، نباید آب به مدت طولانی بماند زیرا باعث می شود زنگ بزند. سوم، برای شست وشوی چدن از ابر استفاده کنید زیرا سیم ظرفشویی باعث خراشیدگی و آسیب آن می شود و چهارم اینکه بعد از اتمام پخت، ماده غذایی

را از درون ظروف چدنی خارج کنید تا اکسید نشود. در ضمن در ظروف چدنی فاقد روکش نباید مواد اسیدی مثل آبلیمو یا سس گوجه فرنگی ریخت.

در میان انواع پوشش های نچسب، گرانیت از همه بادوام تر و سخت تر است. گرانیت یا سنگ خارا به دلیل جنس خود، گرما را نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی می‌سوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است. به دلیل نچسب بودن مصرف روغن را

کاهش می‌دهد. چون گرانیت ماده ای طبیعی است، طعم غذا را تغییر نمی‌دهد.

نکاتی درباره نوع چوب و پوشش مناسب ظروف چوبی
مرکز فروش ظروف چوبی در اصفهان
هرآن‌چه باید درباره ظروف چوبی بدانیم
ظروف چوبی هم از جنبه ظاهری زیبایی خاصی به میز غذا می‌دهد و هم حس خوبی هنگام سرو غذا ایجاد می‌کند. اما نکاتی در رابطه با این نوع ظروف غذا وجود دارد که قبل از انتخاب آن‌ها باید در نظر گرفته شود.

آیا استفاده از ظروف چوبی بی خطر است؟
بسیاری از کمپانی‌ها و تولیدکنندگان ظروف چوبی از موادی برای رنگ‌آمیزی و پرداخت ظروف چوبی استفاده می‌کنند که بهداشتی نبوده و برای سلامتی انسان خطرناک است.

درختانی که در فیلیپین، آفریقا، ویتنام، تایلند و حتی آمریکای جنوبی رشد می‌کنند، برای ساخت ظروف چوبی مناسب نیستند؛ زیرا به علت شرایط محیطی و بارش باران فراوان چوب این درختان تراکم چندانی ندارند. برخی از ظروف چوبی از چوب درخت ساخته

نمی‌شوند بلکه از چمن‌های گرمسیری، بامبو یا درختچه ساخته می‌شوند. این ظروف چوبی که تراکم کمی دارند برای حفظ فرم خود به نوعی فیلر مثل چسب نیاز دارند. شاید لازم نباشد که به شما بگوییم چسب و بیشتر فیلرها برای غذا ایمن نیستند و باید آشپزخانه را دور

از این مواد نگه‌دارید. از خرید ظروفی که نمی‌دانید از چه نوع چوب و موادی ساخته شده است اجتناب کنید.

ساده‌ترین روش برای این که بتوانید تشخیص دهید ظرف از چوب طبیعی ساخته شده این است که تعدادی از ظروف را کنار هم بچینید. اگر بافت همه آن‌ها یکسان به نظر برسد به طور حتم از چوب طبیعی ساخته نشده است.

واقعیت این است که بسیاری از ظروف چوبی طی فرآیندهای شیمیایی چندمرحله‌ای، سفید و رنگ‌آمیزی شده‌اند تا به شکل چوب واقعی نشان داده شوند. این فرآیند ساخت برای غذا ایمن نبوده و مواد تشکیل دهنده به مرور زمان جذب غذا می‌شود. از طرف دیگر این

ظروف چوبی مصنوعی دوام بالایی ندارند.
بهترین مارک کلمن آب
تاریخچه نام کلمن آب و تولید آن
نام بسیاری از وسایلی که در اطراف ما وجود دارند، در واقع نام برند آنهاست نه نام واقعی آنها. مثل مایع‌ظرفشویی که خیلی از افراد آن را ریکا می‌نامند. نام کلمن هم در واقع یک برند از شرکت آمریکایی‌ست و برگرفته از نام موسس این شرکت یعنی ویلیام کافن کلمن

است.

تعریف کلی و کوتاه درباره کلمن آب
کلمن‌ها ظرف‌هایی از جنس پلاستیک، استیل و یا فلز هستند که به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا آب و موادغذایی را تازه و خنک نگه‌دار‌ند. مدت زمانی که هر کلمن قادر است آب را خنک نگه‌دارد، بسته به نوع و برند آن متفاوت است.

پنجشنبه 30 مرداد 1399 - 13:59
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست