زمان جاری : شنبه 03 آبان 1399 - 2:48 بعد از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
تعداد بازدید 62
نویسنده پیام
home-kitchen
آنلاین

ارسال‌ها : 9
عضویت: 30 /5 /1399
کاربری سماور
کاربری سماور
بهترین مارک سماور ایرانی
اولین سماورهای ساخته شده بسیار ساده بودند اما بعدها در شکل‌ها و اندازه‌های متنوع، بسته به نحوه استفاده مردم تولید گردیدند. بیشتر سماورهای کوچک در خانه‌ها و دفاتر مورد استفاده قرار می‌گرفتند و برخی از آن‌ها در اندازه‌های بزرگتر برای استفاده در مکان‌های

عمومی مانند قهوه‌خانه‌ها، رستوران‌ها و قطارهای مسافر بری و چهارراه‌ها ساخته می‌شدند.

سماورهایی که بیشتر در حمل ونقل از آن‌ها استفاده می‌شد دسته و پایه‌هایشان تاشو بودند و برخی نیز محل خاصی برای پخت غذا داشتند.

انواع
اینک انواع مختلف سماور از جنس برنج، نیکل، نقره، استیل و… ساخته می‌شود که در دوره‌های مختلف تغییراتی در این وسیله به وجود آمده‌است.

در ابتدا سماورها دارای ساختمانی بودند که عبارت از مخزنی برای جوش آوردن آب بود، اما میان مخزن سماورهای زغالی تنوره یا لوله‌های عمودی برای روشن کردن زغال در آن تعبیه شده بود، پس از آن همزمان با پیشرفت‌های تکنولوژی و استفاده از سوخت‌های

نفت، گاز و انرژی الکتریکی، سماورهای نفتی، سماور گازی و سماور برقی تولید شد.

البته بعضی از سماورهای زغالی را نیز با اندکی تغییر و تعبیه یک مخزن نفت فیتیله دار در قسمت پایه تبدیل به نفتی می‌نمودند. اما امروزه در شهرهای بزرگ با جایگزین شدن انرژی گاز و برق به ندرت از سماورهای نفتی استفاده می‌شود.
تفاوت سماور برقی و گازی
نگاهی به تاریخچه کشت چای نشان می‌دهد که اولین بار در سال ۱۳۰۲ قمری، محمد حسین اصفهانی اقدام‌هایی برای وارد کردن تخم و بوته چای به عمل آورد که به نتیجه نرسید و پس از وی کاشف السلطنه برای وارد کردن بذر و نهال آن از هند اقدام کرد که در سال

۱۳۱۹ موفق شد اولین باغ چای را در لاهیجان با همکاری دولت احداث کند. از آن پس صرف چای که قبلاً تشریفاتی و به صورت تفننی به شکل یک رسم روزمره در هنگام صبحانه، نهار، شام و گاهی اوقات بین روز معمول گشت.

اکنون سماور یکی از وسائل ضروری است که بیشتر انواع گازی آن مورد استفاده منازل، شرکت‌ها، رستوران‌ها و… قرار می‌گیرد. مکان‌های عمومی و قطارها نیز از کتریهای بزرگ برقی استفاده می‌شود. خاطره خوش سماور موجب شده‌است که امروزه به عنوان یک

عنصر تزئینی دیده شود.

زودپز چیست؟
زودپز ها از جمله وسایل محبوب و کاربردی آشپزخانه می باشند که مدت زمان زیادی است که در آشپزخانه ها به آشپز ها کمک می کنند. این دیگ ها به دلیلی این که با قابلیت هایی که دارند می توانند غذا ها را در کمترین زمان ممکن بپزند، توسط بیشتر خانم های خانه

دار مورد استفاده قرار می گیرند.

نحوه کار این دیگ های زودپز هم اینگونه است که با فشار بخار آب کار می کنند که همین دلیل موجب زود پخته شدن غذا می شود. این طرز کار ازاولین زودپز ها تا زودپز های امروزی هیچ تفاوتی نکرده است. زودپز ها نیز پیشرفت هایی نسبت به سال های گذشته

داشته اند به طوری که دیگ های زودپز قدیمی از لحاظ ظاهری هیچ شباهتی به دیگ های زودپز امروزی ندارند و همچنین مواد اولیه ساخت آن ها نیز متفاوت است. امروزه برای ساخت زودپز اغلب از استیل اسفاده می شود.

چه زودپزی بخریم؟
علت خارج شدن بخار از زودپز
پیشنهاد ما برای خرید زودپز، زودپز های استیل با دیواره های سه لایه زیرین ( به صورت مس آلومینیوم مس یا استیل آلومینیوم استیل ) می باشد. در این صورت می توانید سوختگی غیر یک نواخت غذا را به حداقل برسانید، در نتیجه غذا زود تر گرم شده و گرما برای

مدت زمان بیشتری باقی خواهد ماند که این خود بدان معناست که در مصرف انرژی صرفه جویی شده و هزینه ها کاهش خواهد یافت.

زودپز های برقی می توانند با منابع گرمای مختلفی از گاز یا برق کار کنند. زودپز استیل ممکن است تا 20 سال عمر کند . حتی می توانید آن را به ارث بگذارید.

نکاتی برای خرید زودپز
دیگ های زودپز از طریق بخار آب کار می کنند و اگر بخار اب نتواند از ظرف خارج شود، دیگ منفجر خواهد شد.

پس برای جلوگیری از این اتفاق ها باید نکات ایمنی ای را رعایت کنید که به تعدادی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

1 همان طور که در ابتدا گفتیم قبل از انتخاب و خرید زودپز باید بودجه مورد نطر خود را مشخص کنید. با توجه به آن می توان انتخاب کرد که چه نوع زودپزی زا می توانید خریداری کنید ( استیل چند لایه، استیل یا آلومینیومی قدیمی ).

2 هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد. توضیحات او را به دقت گوش دهید و هر سوالی برای تان پیش آمد بپرسید.

3 بدنه دیگ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است که انواع استیلی به دلیل مقاومت بالا، توزیع حرارت و سیاه نشدن مناسب تر هستند.
علت نپختن غذا در زودپز
4 زودپز متناسب با تعداد افراد خانواده خریداری کنید؛ چرا که یک زودپز بزرگ مناسب یک خانواده دو تا سه نفری و یک زودپز کوچک مناسب یک خانواده بزرگ نیست. البته این اواخر برخی از برندها زودپزهایی به بازار عرضه کرده اند که به دو دیگ بزرگ و کوچک

مجهزند و کاربر می تواند از هر دو دیگ استفاده کند. البته یکی از این دیگ ها می تواند نقش بخارپز را نیز ایفا کند. در کل یک زودپز چهار لیتری برای یک خانواده دو نفره و یک زودپز شش لیتری برای اکثر خانواده ها مناسب است. اگر زودپز بزرگ تری می خواهید می

توانید به سراغ نمونه های هشت لیتری بروید.

5 هنگام خرید، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ریزی پخت هستند گزینه های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد

هستند هنگام ساخت دستورالعمل های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش های ایمنی را انجام داده اند.

6 زودپزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده

اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در وجود ندارد.

7 زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج

فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار فعال می شود. در این زودپزها نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج

فشار اضطراری فعال می شود.

نکات بسیار کاربردی در رابطه با عملکردهای ماکروویو و سولاردام
بهترین ظروف برای استفاده در مایکروویوها ظروف چینی و سرامیکی (فاقد تزئینات) می‌باشند.

نکته: از ظروف کریستالی و سربی هرگز استفاده ننمایید.

نکته: ظروف پلاستیکی که داخل دستگاه می‌گذارید باید تحمل حداقل ۱۲۰درجه را داشته باشند و فقط هم در حالت مایکروویو می‌توانید این کار را انجام دهید زیرا درحالات کانوکشن و گریل موجب شعله ورشدن و آتش سوزی خواهند شد.
ظروف قابل استفاده در سولاردام
نکته: ظروف ملامین قابل استفاده نمی‌باشد.

پنجشنبه 30 مرداد 1399 - 14:01
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست