زمان جاری : پنجشنبه 07 بهمن 1400 - 2:48 قبل از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
نویسنده پیام
biyanseo
آنلاین

ارسال‌ها : 6
عضویت: 15 /12 /1399
محل زندگی: تهران
تولید پودر ماهی به روش پیوسته
پودر پروتئین ماهی (FPP) یک محصول پودری در رده مواد غذایی و خوراکی است که در درجه اول برای کاربردهای انسانی مصرف می شود و با محصولات پودر ماهی که برای کاربردهای خوراک دام تعیین شده اند تفاوت قابل توجهی دارد. در واقع پودرهای پروتئینی ماهی دارای ویژگی های مختلف هستند که در درجه اول آنها را به عنوان مواد غذایی انسانی معرفی می کنند که کارخانه های تولیدی این پودر ماهی در ایالات متحده آمریکا واقع در کشور پرو و ​​همچنین فرانسه واقع شده اند.

روش های فرآوری ماهی که برای مصرف انسان به عنوان یک ماده غذایی کامل مورد استفاده قرار می گرفته است به شکل تازه، کنسرو شده، منجمد، دودی یا کم آب بوده است و در صنعت ماهیگیری صنعتی نیز از ماهی کامل و فرآورده های حاصل از فرآوری ماهی پخته و کم آب شده محصولی به نام پودر ماهی تشکیل می شود که برای خوراک دام، غذای حیوانات خانگی و خوراک ماهی استفاده می شود که در ادامه به شرح این محصول میپردازیم.

مزیت استفاده از پودر ماهی در جیره غذایی
افزودن پودر ماهی به جیره غذایی باعث افزایش جذب و هضم سریع تر می شود. اسید های آمینه موجود باعث افزایش سرعت رشد و کاهش هزینه در خوراک دهی می شود و دارای مکمل هایی همچون کلسیم ، ویتامین B ، امگا 3 و ویتامین E و فسفر است که تاثیر زیادی بر روی دام دارند که به شرح ذیل است:

کلسیم : تعداد دفعات شیری که از دام در در طول روز گرفته می شود تاثیر مستقیمی بر استخوان دام دارد و فقدان کلسیم در جیره غذایی، دام را پس از مدتی دچار ضعف و بیماری می کند و کیفیت شیر دچار تغییر و تحول می شود.

امگا 3 ، ویتامین E و ویتامین B : به طور بسیار غنی و فناوری شده در پودر ماهی به خصوص ماهی تن وجود دارد.

فسفر : از غنی ترین مواد ذخیره شده در سر ماهی که حاوی آهن و تمام زیر مکمل هاست که در پودر ماهی وجود دارد.

مراحل تولید پودر ماهی به روش پیوسته
در این روش مواد اولیه اندک ولی به صورت پیوسته پخت و پرس می شود.

تحویل گیری : شامل دو مرحله ماهی های کنسروی و ماهی هایی که مصرف انسانی ندارند.

پخت : بار از اتاق تحویل گیری توسط بالابرها هدایت می شود و در مجاورت بخار مستقیم کاملا له می شود.

پرس : در این مرحله بار پرس و تا حدود 70 درصد آب و چربی گرفته می شود.

خشک کردن : بار پرس شده در تماس غیر مستقیم با بخار پخت می گردد و پس از چندین ساعت پخت و به علت داغ بودن، پودر حاصل به سرد کن هدایت می شود.

سردکن : پودر داغ توسط هوای سرد مستقیم و جداره سرد دستگاه گرفته می شود.

آسیاب : در این مرحله پودر آسیاب میشود و آماده بسته بندی می گردد.
جمعه 15 اسفند 1399 - 11:08
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست