زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 4:57 بعد از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
نویسنده پیام
saraaslani
آنلاین

ارسال‌ها : 66
عضویت: 29 /5 /1399
محل زندگی: تهران
تشکر شده : 5
راهنمای خرید پاور بانک؛ نکات مهم برای خرید پاوربانک

فراگیر شدن گوشی های هوشمند و گجت های دیجیتال، نیاز کاربران به شارژ مکر را به وجود آورد؛ اینجا بود که اولین پاوربانک ها جای خود را در بازار پیدا کردند و به سرعت در بین کاربران محبوب شدند. امروزه شارژر های همراه در انواع مختلفی مانند پاوربانک فست شارژ، پاوربانک شارژ بی سیم و … در بازار یافت می شوند. از این رو خرید پاوربانک مورد نظر و انتخاب در بین صد ها محصول می تواند اندکی سخت باشد. ما در مقاله پیش رو ابتدا نکات و فاکتور های تاثیر گذار در خرید پاوربانک را تشریح می کنیم و سپس بهترین پاوربانک های موجود در بازار را به صورت اجمالی در اختیارتان قرار می دهیم. با راهنمای خرید پاور بانک همراه من باشید.

چرا به پاوربانک نیاز داریم؟

در ابتدا هدف اصلی پاوربانک ها تنها به شارژ گوشی های هوشمند ختم می شد. اما با پیشرفت فناوری های شارژ سریع و افزایش ظرفیت پاوربانک ها، اکنون طیف وسیعی از گجت های دیجیتال به کمک این وسیله کاربردی قابل شارژ می باشند. از شارژ کردن هندزفری بی سیم گرفته تا شارژ لپ تاپ، روشن نگه داشتن یک لامپ در مسافرت و … همگی به کمک پاوربانک ساده تر انجام می شوند. بنابراین اگر زیاد مسافرت می کنید یا بیشتر وقت خود را در محیط بیرون از خانه می گذرانید، خرید پاوربانک یکی از اصلی ترین نیاز های شما خواهد بود.

نکاتی که برای خرید پاوربانک باید به آنها توجه کنیم

برای انتخاب شارژر همراه، فاکتور های زیادی وجود دارد که بسته به نیاز و سطح توقع تان می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر دارای یک گوشی با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع هستید؛ خرید پاور بانک فست شارژ گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. اما در غیر این صورت پرداخت هزینه اضافی برای خرید فناوری های غیر قابل استفاده شاید منطقی نباشد. در ادامه برخی از مهم ترین نکات خرید پاوربانک را بررسی می کنیم تا با کمترین هزینه، بهترین انتخاب را پیش روی خود داشته باشید.

قدم اول؛ ویژگی های ظاهری

بدون شک در خرید هر گجتی، اولین چیزی که جذبتان می کند طراحی ظاهری و ساختار کلی می باشد. ویژگی هایی که یک پاوربانک را از نظر ظاهری برتر کرده و ارزش خرید آن را بیشتر می کند می تواند به چیزهای زیادی بستگی داشته باشد. از متریال ساخت گرفته تا جای گیری پورت ها، همگی می تواند در مرغوب بودن یک شارژر همراه نقش داشته باشد.

وزن پاوربانک، حق انتخاب با شماست!

یکی از مهم ترین فاکتور ها در انتخاب پاوربانک را می توان وزن و ابعاد آن دانست. وزن یک شارژر همراه ارتباط مستقیمی با ظرفیت آن دارد اما عواملی مانند جنس بدنه نیز می توانند تاثیر گذار باشند. پاوربانک های ۱۰۰۰۰ و ۱۵۰۰۰ میلی آمپر وزن کمی دارند و در رده پاوربانک های سبک قرار می گیرند. پاوربانک های ۲۰۰۰۰ نیز در رده متوسط و سنگین جای می گیرند. اما پاوربانک های ۳۰۰۰۰ و پر ظرفیت تر، وزن و ابعاد بسیار بزرگتری دارند شاید برای استفاده روزمره مناسب نباشند. با این وجود در نهایت شما هستید که ناچار به انتخاب در بین وزن مناسب یا ظرفیت بیشتر خواهید شد.

جنس بدنه، نشانه مرغوبیت

بیشتر پاوربانک های بازار از پلاستیک ABS تشکیل می شوند؛ پلاستیک ABS متریالی نسبتا سبک محسوب می شود و در عین حال مقاومت مناسبی ارائه می دهد. البته استفاده از این پلاستیک موجب کاهش هزینه نهایی پاور بانک نیز می شود. پلی کربنات یا PC نیز در برخی از بهترین پاوربانک های بازار استفاده می شود و می تواند وزن نهایی محصول را کاهش دهد، این ماده همچنین به دلیل مقاومت در برابر حرارت می تواند طول عمر پاور بانک را افزایش دهد. پاوربانک های فلزی اما به دلیل مقاومت بی نظیر در برابر خط و خش و همچنین خوش دست بودن قیمت بالاتری دارند.

تعداد و نوع پورت ها

برای خرید پاور بانک مورد نظر، باید نوع پورت گوشی و تعداد گجت هایتان را در نظر بگیرید تا در شرایط مختلف، شارژ گوشی یا شارژ پاوربانک ساده تر باشد. پاوربانک ها می توانند دو یا چند پورت خروجی و ورودی داشته باشند. عموما پورت های ورودی از نوع USB می باشد اما برخی از بهترین پاوربانک های بازار، رابط Type-C را نیز برای شارژ گجت های دیگر در نظر می گیرند. اگر به شارژ چند گجت به صورت همزمان نیاز دارید، باید به دنبال خرید پاور بانکی با بیش از یک پورت خروجی باشید.

قدم دوم؛ فناوری های شارژ سریع

فارغ از ویژگی های ظاهری، پاور بانک ها از استاندارد های مختلفی به منظور شارژ پر سرعت گجت ها استفاده می کنند. البته عموما فناوری های شارژ سریع پاوربانک، با آداپتور های فست شارژ نیز مشترک می باشند. یک پاوربانک فست شارژ، تنها در صورت پشتیبانی گوشی یا گجت از شارژ سریع می تواند اقدام به شارژ پر سرعت آن کند. اما فناوری شارژ سریع چیست و چگونه در پاوربانک ها پیاده سازی می شود؟ در ادامه با رایج ترین پلتفرم های فست شارژینگ در پاوربانک ها آشنا می شویم.

فناوری Qualcomm, Quick Charge

یکی از مورد بحث ترین فناوری های شارژ سریع، Quick Charge یا QC می باشد. این ویژگی توسط کمپانی کوالکام توسعه داده شد و می تواند با سرعت بسیار بالا تری گجت های هوشمند را شارژ کند. در حال حاضر و با در نظر گرفتن گوشی های رایج در بازار و ظرفیت باتری آن ها، پاوربانک های دارای QC3.0 و QC4.0 از ارزش خرید بالایی برخوردار می باشند و می توانند تجربه ای بی نظیر از شارژ پر سرعت ارائه دهند.

فناوری Power Delivery

با ظهور و فراگیر شدن پورت های Type-C، یکی از محبوب ترین فناوری های شارژ سریع تحت عنوان USB Power Delivery یا PD معرفی شد. این فناوری در پاوربانک هایی که دارای ورودی/ خروجی تایپ سی به صورت مشترک می باشند وجود دارد و می تواند شارژی ایمن را در نهایت سرعت برای گوشی، تبلت، هندزفری بی سیم، ساعت هوشمند و حتی لپ تاپ تضمین کند. فناوری پاور دلیوری بسته به نوع آداپتور یا پاور بانک فست شارژ، می تواند تا حداکثر ۱۰۰ وات گجت های متصل شده را شارژ کند. مهم ترین ویژگی PD و برتری آن نسبت به سایر استاندارد های شارژ سریع، قابلیت تشخیص خودکار شدت جریان می باشد. به لطف این ویژگی پاوربانک های دارای PD شدت جریان خود را نسبت به وسیله متصل شده تنظیم می کنند تا آسیبی به باتری وارد نشود.

شارژ بی سیم، همچنان آهسته ولی کاربردی

پاوربانک های شارژ بی سیم در دسته بندی مدرن ترین پاوربانک های بازار قرار می گیرند. این محصولات با بهره مندی از یک پد شارژ وایرلس، می توانند گجت های دارای این فناوری را بدون اتصال سیمی شارژ کنند. گرچه سرعت شارژ بی سیم بسیار آهسته تر از شارژر های دیواری یا پاوربانک ها می باشد، اما برای برخی امور مانند شارژ ساعت هوشمند و هندزفری بی سیم می تواند مفید واقع شود.

سخن پایانی

حتی با شناخت بهترین مارک های پاوربانک، در نهایت مهم ترین فاکتور برای خرید پاوربانک ایده آل، توجه به سطح نیازتان خواهد بود. از این رو بهتر است با توجه به نکات بالا و در نظر گرفتن بودجه، اقدام به انتخاب در بین بهترین پاوربانک های بازار کنید. همچنین حتما قبل از خرید، به مقوله ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی پاور بانک توجه داشته باشید.

شنبه 09 مرداد 1400 - 17:27
نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده: 1 کاربر از saraaslani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: numberland &


برای ارسال پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
xتبلیغات
...
X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست